DMLights

DMLights - Het huismerk van De Meutter / dmLights

DMLights is het kwaliteitsvolle huismerk van onze gelijknamige webshop. Binnen het DMLights gamma vind je de voornamelijk strakke architecturale verlichting voor zowel binnen als buiten het huis. DMLights is dus meer dan slechts de naam van onze firma.

Verlichting die opgaat in het interieur

Bij architecturale verlichting komt het erop aan de armaturen zo onopvallend mogelijk te laten opgaan in het interieur of exterieur. De DMLights verlichting mag dan wel gestroomlijnd en onopvallend zijn, haar verlichting is dat helemaal niet. Dankzij het gebruik van de laatste nieuwe LED-chips zijn de DMLights verlichtingsresultaten meer dan naar behoren.

Degelijk aluminium & allerbeste LED-chips

Onze DMLights verlichting is steeds gemaakt van sterke en degelijke materialen zoals aluminium. Dit duurzame materiaal wordt gecombineerd met de allerbeste LED-chips. Het overgrote deel van de DMLights verlichting werkt immers met energiezuinige LED. In onze verlichting vind je voornamelijk LED-chips van merken als Bridgelux en Sharp, toonaangevende merken op gebied van de LED-technologie.

Voor elke toepassing een lampje

Of het nu is om de woonkamer of het keukenaanrecht te belichten met enkele welgeplaatste inbouwspots, of om je tuinpad te vergezellen van een reeks elegante tuinpalen, het zit allemaal in de activiteitsradius van de DMLights verlichting. Eens de woning voorzien is van veilige  basisverlichting, kan je in het DMLights aanbod ook terecht voor sfeervolle accentverlichting bij o.a. de trap, een bloemenperk of eender welk ornament dat je in de spotlight wenst te plaatsen!

Tel.:  015 25 76 68
Naar boven
loading
Wij gebruiken cookies om uw shopervaring gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.Verberg deze melding