807354389340702
Home > Philips Hue Bluetooth

Instappen met Hue Bluetooth

De nieuwste generatie Hue lampen zijn voorzien van bluetooth technologie. Jouw voordeel? Zonder extra accessoires aan te schaffen (zoals Hue Bridge) kan je meteen genieten van slimme verlichting. Draai een Hue Bluetooth lamp in een armatuur, download de Hue Bluetooth app, en je kan genieten van de talloze voordelen die Hue te bieden heeft.

Hue armaturen met bluetooth

Nood aan een nieuw verlichtingstoestel? Ook hier komt Philips Hue met een nieuwe generatie, uitgerust met bluetooth. Plaats het armatuur waar jij het wenst, en geniet van de gezellige sfeer die Hue met zich meebrengt.

Vergelijk de mogelijkheden

Hue Bluetooth Hue Bridge
Max. aantal lampen 10 50
Bereik draadloze bediening Kamer Huis
Eenvoudig draadloos dimmen
Vooraf ingestelde scènes
Creëer je eigen sfeer
Creëer je eigen scènes
Voice control met Amazon Alexa en Google Home
Voice control met Apple Siri
Stel timers en schema's in
Slimme bediening, thuis of onderweg
Natuurlijk ontwaken en in slaap vallen
Synchroniseer met entertainment
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden