Niko

Producten per pagina
2314 resultaten gevonden
Sorteren op
RoosterweergaveLijstweergave

Pagina 1

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Pagina 1

Niko: op en top kwaliteitsvol Belgisch design

Niko is een Belgisch bedrijf, opgericht in 1919 door de broers De Backer. De hoofdzetel is  gevestigd in Sint-Niklaas.  Met meer dan 3500 producten is het bedrijf Belgisch marktleider voor stopcontacten en schakelaars. Het merk kent ook internationaal succes en heeft  vestigingen in Frankrijk, Nederland, Slowakije en Spanje. Niko ontwerpt en produceert elektrisch schakelmateriaal, lichtregeling, domotica, deurtelefonie en videofonie.
 
Niko heeft een eigen kwaliteitslabo waar het materiaal uitgebreid getest wordt. De producten dragen ook het kwaliteitsmerk Cebec . Die instantie voert een hele reeks tests uit waardoor de klant weet dat het product voldoet aan alle normen en 100% veilig is.

Niko: design en comfort

Over de hele wereld kiezen particulieren en professionals voor het merk omwille van het installatiecomfort, het gebruiksgemak en het design.
 
Niko streeft naar tijdloze designproducten. Om aan de trends en consumentenbehoeften te voldoen, heeft Niko meerdere reeksen lichtschakelaars ontworpen. De schakelaars en stopcontacten van de reeksen Niko Intense, Pure, Original en Mysterious passen zich aan aan elk interieur.  Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en in uiteenlopende materialen waaronder bamboe of roestvrij staal.
Wenst u stopcontacten en schakelaars die volledig integreerbaar zijn in uw interieur, kies dan voor Niko. Koop Niko hier online aan gegarandeerd de laagste prijs.

Tel.:  015 25 76 68
Naar boven
loading
Wij gebruiken cookies om uw shopervaring gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.Verberg deze melding