807354389340702
Home > Philips Hue White Ambiance

Philips Hue White Ambiance

De Hue White Ambiance lampen zijn breder in mogelijkheden dan hun Hue White broertjes in de zin dat ze naast de basisfunctionaliteiten alle tinten wit licht kunnen uitstralen. Kies voor warm, gelig licht wanneer je languit in de zetel ligt en helder, koel wit licht als het tijd is om je te concentreren.

  Slimme besturing met smartphone

  Bediening vanop afstand

  Timers instellen

  Dimmen

  Alle tinten wit licht

  Lichtrecepten voor diverse gelegenheden

  Alle regenboogkleuren te vormen

  Muziek en films synchroniseren

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden