807354389340702

Onze selectie

Artemide Tolomeo Micro

Artemide Tolomeo Micro

"De bekendste"

Dit ontwerp van Michele De Lucchi is een erg complete uitvoering. Dankzij de verstelbare arm en de draaibare kop van de lamp schijn je het licht naar waar jij het wilt.

De dimmer op het toestel zorgt er bovendien voor dat je steeds de juiste lichtsterkte kan bepalen. De Artemide Tolomeo Micro heeft zijn diensten al uitvoerig bewezen, waardoor deze perfect is voor iedereen die een betrouwbare bureaulamp wenst.


Flos Kelvin

Flos Kelvin

"Het archetype"

Sommige designs zijn zo goed dat ze vaak gelden als inspiratiebron voor andere ontwerpen. De Flos Kelvin is er daar eentje van. Met zijn frisse en moderne look komt hij in vele interieurs perfect tot zijn recht.

Kies zelf jouw favoriete kleur tussen de vier mogelijkheden en geniet van deze stijlvolle bureaulamp.


Luceplan Fortebraccio

Luceplan Fortebraccio

"De praktische"

Op zoek naar een flexibele bureaulamp, die echt alle posities aankan die jij wenst? Gefeliciteerd! Je hebt jouw ideale bureaulamp nu gevonden.

De Luceplan Fortebraccio is uiterst handig manoeuvreerbaar. Dankzij zijn innovatief gewricht in het midden zijn de twee armen volledig onafhankelijk van elkaar te behandelen. Bovendien ziet de Fortebraccio er nog eens goed uit ook.


Fontana Arte Volée

FontanaArte Volée

"De gesofistikeerde"

Vergeet de aan- en uitknop. De FontanaArte Volée bedien je door een simpele handbeweging onder de lampenkop. Op die manier wordt een elektronische sensor geactiveerd die de lamp aan- en uitzet zonder fysisch contact.

Het is mogelijk om heel eenvoudig 1 van de 4 mogelijke lichtintensiteiten kiezen. De lampenkop is erg makkelijk te hanteren. En dat is nog niet alles. Na 5 uur schakelt deze bureaulamp automatisch uit, zodat er geen energie onnodig verloren gaat. Het mag duidelijk zijn: deze bureaulamp gaat volledig mee met zijn tijd.


Lightyears Mondrian

Lightyears Mondrian

"De geometrische"

Vier rechte lijnen bepalen het design van de Lightyears Mondrian. De designer Cecilie Manz breekt hiermee volledig met hoe een traditionele bureaulamp er zou moeten uitzien. Deze simplistische, maar ook futuristische look past perfect in een modern interieur.

Op het eerste zicht lijkt het niet zo, maar toch is deze bureaulamp flexibel. De lamp is horizontaal draaibaar tot 180°, verticaal tot 335°.


Philips Robot Eyecare

Philips Robot Eyecare

"De geleerde"

Gedaan met vermoeide ogen aan je bureau. De Philips Robot Eyecare is zo ontwikkeld dat, zoals de naam al doet vermoeden, je ogen in topconditie blijven. De aangepaste optica en het koele LED-licht zorgen ervoor dat ook de concentratie wel zal varen bij deze lamp.

Deze bureaulamp is heel eenvoudig verstelbaar, waardoor je moeiteloos jouw werkplek verlicht. Daarbovenop is er een dimmer met geheugenfunctie voorzien die jouw favoriete lichtintensiteit opslaat. Leuk meegenomen, toch?


Louis Poulsen NJP

Louis Poulsen NJP

"De verfijnde"

De NJP bureaulamp van Louis Poulsen is een nieuwe interpretatie van de architectenlamp. Dit ontwerp van Japanse oorsprong is heel simpel, maar toch vernieuwend. De lamp kan zichzelf uitschakelen na 4 of 8 uur, en heeft de mogelijkheid om de lichtintensiteit aan te passen naar 50%.

Met deze bureaulamp haal je gegarandeerd verfijnde topkwaliteit in huis. Wordt het de witte of zwarte versie? Die keuze is volledig aan jou. We zijn er zeker van dat beide opties jouw interieur een meerwaarde zullen geven.


Marset Scantling

Marset Scantling

"De eigenzinnige"

Een combinatie tussen hout en metaal geen goed idee? We bewijzen nu het tegendeel! De Marset Scantling maakt prachtig gebruik van deze twee materialen. Hierdoor krijgt deze bureaulamp een hele huiselijke, doch eigentijdse look.

Niet alleen het design is vakwerk. Ook de techniek die hier achter schuilgaat is enorm uitgekiemd. In tegenstelling tot vele andere bureaulampen, maakt deze geen gebruik van veren of een contragewicht. De armen en scharnieren zorgen er zelf voor dat de Marset Scantling in de gewenste positie blijft. Zonder twijfel een toppertje!


Tom Dixon Beat Light

Tom Dixon Beat Light

"De eclectische"

Twee inspiratiebronnen combineren, dat is wat de Tom Dixon Beat Light doet. Enerzijds werden traditionele Indiase watervaten als ontwerp gekozen en anderzijds bronzen potten en pannen. Mix deze met elkaar, en je hebt de Tom Dixon Beat Light.

Kwaliteit creëer je niet zomaar. Daarom kiest Tom Dixon ervoor om elke Beat Light met de hand te spinnen. De kenmerkende slagtechniek maakt elke vorm uniek. Deze bureaulamp is dé schakel voor een hip bureau.


Diesel with Foscarini Duii

Diesel with Foscarini Duii

"De speelse"

De Duii-bureaulamp van Diesel with Foscarini is een echte speelvogel. De felle gele kleur zorgt voor een vrolijke sfeer. Het design doet ons terugdenken aan de kindertijd. De lampenvoet is duidelijk geïnspireerd door de voet van een eend, terwijl het tussenstuk veel weg heeft van het Meccano-speelgoed.

Bijkomend pluspunt is de handig te verstellen arm en lampenkop. Voor een frisse en jonge uitstraling ben je bij de Diesel with Foscarini Duii aan het juiste adres.

Nog meer bureaulampen?
ONTDEK ALLE MODELLEN
© 2000 - 2018(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.