807354389340702

Ontdek meer over Absinthe by dmlights

Absinthe Outdoor

Absinthe by dmlights -
ons huismerk sinds 2012

Bij dmlights zijn we sinds 1979 actief in de wereld van verlichting. Ons huismerk Absinthe by dmlights is het resultaat van de jarenlange ervaring die we opdeden, zowel online als in ons dagelijkse contact met klanten.

Al van bij het prille begin in 2012 willen we met Absinthe by dmlights mooie, maar ook degelijke verlichting voor alledaags gebruik aanbieden en dat aan een correcte prijs. Bovendien houden we steeds rekening met duurzaamheid in ontwerp én in verbruik. Zo bespaart u met Absinthe by dmlights tweemaal.

Absinthe Lattice

De groene fee

Jouw geest verrijken, dat is wat Absinthe by dmlights met haar lampen wilt bereiken. Net zoals absint dat doet dus, het bekende groene drankje dat kunstenaars zoals Vincent van Gogh en Edouard Manet gebruikten als bron van inspiratie. De typerende groene kleur komt terug in de vormgeving van het verlichtingsmerk én wordt weerspiegeld in haar energiezuinige technologie.

Absinthe by dmlights streeft ernaar om verlichting te creëren die past in dit tijdperk van eindeloze persoonlijke mogelijkheden. Personalisatie staat centraal in de huidige samenleving en het merk wilt daarop inspelen met architecturale verlichtingsoplossingen van hoge kwaliteit.

Absinthe Vitrum

Eenvoudige en elegante armaturen

Klanttevredenheid, innovatie, energie-efficiëntie, professionalisme en eindeloze mogelijkheden: dat is waar Absinthe voor staat. Elke stap van het productieproces wordt grondig uitgedacht om dat resultaat te kunnen bereiken. Elk armatuur is even belangrijk.

De lampen van Absinthe by dmlights zijn in het algemeen eenvoudig en elegant. Neem nu de Absinthe by dmlights Bloc. Een op het eerste gezicht erg simpele, vierkante lamp die toch erg stijlvol oogt aan de muur. Het is slechts een van de vele lampen uit het veelzijdige gamma van Absinthe.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden