807354389340702

  Ontdek meer over Ares

  Ares

  Ervaring in buitenverlichting

  Het Italiaanse merk Ares ontstond in 1994 door de natuurlijke evolutie van een bestaand bedrijf gespecialiseerd in buitenverlichting. Hierdoor beschikt Ares over jarenlange ervaring en kennis in de buitenverlichting, die ze doorheen de tijd hebben uitgebreid met binnenverlichting. Vandaag de dag staat Ares bekend omwille van zijn kwalitatief hoogstaande verlichting en brede functionaliteit.

  Ares

  Samenwerking met Flos

  In 2015 zette Ares de stap om samen te merken met het gerenommeerde merk Flos. Op die manier kon Flos haar aanbod uitbreiden met een mooie collectie aan buitenverlichting, en konden de twee merken bovendien hun kennis en onderzoekprocessen delen. Daarbovenop delen zowel Flos als Ares de gedachte om licht te ervaren als een emotie.

  Ares Ladina

  Enkele toppers

  Design en techniek gaan bij Ares hand in hand. Dit zien we bijvoorbeeld terug bij de Ladina-collectie, die we het best kunnen omschrijven als een uitvergrote gloeilamp. Deze speelse lamp, maar ook de draadloze variant Lamegadina, is terecht heel populair geworden. De Rho-collectie wordt daartegenover vaak gebruikt om tuinpaden en oprijlanen van licht te voorzien. Neem zeker zelf een kijkje naar alle collecties van Ares en laat je verrassen door de veelzijdigheid.

  Volg ons op Instagram
  Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
  © 2014 - 2023(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

  De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.