807354389340702
Home > Artemide > Boalum

Artemide Boalum


Artemide Boalum, een slang van licht!

Artemide Boalum is één van de uniekste designs in de wereld van verlichting, ontworpen door Gianfranco Frattini en Livio Castiglioni.

Flexibiliteit krijgt een nieuwe betekenis met dit spectaculaire design van Artemide. Boalum kan gebruikt worden als tafellamp, vloerlamp of wandlamp, en kan zelfs als een boa over een meubel gedrapeerd worden. Artemide Boalum verspreidt diffuus en sfeervol licht, en misstaat in geen enkele ruimte.

De structuur van Artemide Boalum is gemaakt van flexibel wit plastiek, dat naar eigen believen geplooid kan worden. Artemide Boalum is 2 m lang, maar kan verlengd worden tot 8m.

Artemide Boalum is een eigenzinnige verlichting, een klassieker. Koop Artemide Boalum hier aan een scherpe prijs. Klik op de afbeelding voor meer informatie.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.