807354389340702
Home > Artemide > Callimaco

Artemide Callimaco


Artemide Callimaco

Artemide Callimaco is staande lamp voor indirect licht, ontworpen door Ettore Sottsass. Artemide Callimaco is een meerkleurige uplighter; een eenvoudig design, stijlvol voor elk interieur.

De voet en de diffuser van Artemide Callimaco zijn gemaakt van staal, het handvat van gepolijst chroom metaal en de stam van aluminium. Artemide Callimaco is een speelse verlichting in rood, geel en zwart, met een dimmer. Een kleurige touch in je interieur.

Bij dmLights koop je Artemide Callimaco aan een scherpe prijs. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over Artemide Callimaco.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.