807354389340702
Home > Artemide > Chimera

Artemide Chimera


Artemide Chimera

Artemide Chimera is een staande lamp, voor uniek diffuus licht. Ze werd ontworpen door Vico Magistretti in 1966. Artemide Chimera springt meteen in het oog door de eenvoud van het design.

De structuur en de diffuser zijn gemaakt van wit opaal plexiglas. Artemide Chimera verspreidt diffuus en gefilterd licht. De basis is van wit geschilderd metaal.

Bij dmLights koop je Artemide Chimera aan een scherpe prijs. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over Artemide Chimera.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.