807354389340702
Home > Artemide > Lesbo

Artemide Lesbo


Artemide Lesbo


Artemide Lesbo is een bijzondere tafellamp, ontworpen door Angelo Mangiorotti. Het is een origineel, verrassend design van Artemide.

De paddenstoelvormige Artemide Lesbo heeft een lichaam en een diffuser van geblazen Murano rookglas en een voet in gepolijst metaal. Artemide Lesbo zorgt voor een sfeervol diffuse verlichting. Ondanks het matte glas geeft de tafellamp Artemide Lesbo verrassend veel licht. Met een dimmer regel je zelf de lichtsterkte.

Koop Artemide Lesbo hier aan een scherpe prijs online. Klik op de afbeelding voor meer informatie.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.