807354389340702
Home > Artemide > Metacolor

Artemide Metacolor


Artemide Metacolor


Deze innovatieve staande lamp is door Ernesto Gismondi ontworpen voor Artemide. Metacolor maakt gebruik van innovatieve RGB-technologie voor originele verlichting, die zich aan elke omgeving en voor elke atmosfeer aanpast.

De diffuser van de staande lamp Artemide Metacolor is opalen acrylbuis. Artemide Metacolor is in feite een pilaar van polychroom licht. Artemide Metacolor maakt gebruik van de gepatenteerde Metamorfosi 3 technologie voor het op afstand bedienen van kleur en licht. Artemide Metacolor heeft drie fluorescente lichtbronnen: rood, blauw en groen. Die lichtbronnen kunnen apart of samen geregeld worden met een microprocessor. De afstandsbediening is inbegrepen. Uiteenlopende configuraties zijn mogelijk, Artemide Metacolor past zich dus aan, en integreert perfect in elke omgeving met elke sfeer.

Een blauw licht aan de voet markeert de aanwezigheid van de lamp in de kamer en creëert bovendien een evocatieve atmosfeer. Artemide Metacolor zorgt voor een sfeervolle setting in elke omgeving. Artemide Metacolor bestaat in een kleurrijke variant waarbij verschillende kleurenconfiguraties gekozen kunnen worden. De andere Artemide Metacolor maakt gebruik van RGB-technologie om een eindeloze variatie aan intensiteiten en kleurtemperaturen van het witte licht mogelijk te maken. Kies jouw favoriete Artemide Metacolor en klik op de afbeelding voor meer informatie.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2023(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.