807354389340702
Home > Binnenverlichting > Plafondlampen > Opbouw > Artemide Kalias 110 Wit
Artemide Kalias 110 Wit

Onze excuses, dit product is niet langer beschikbaar.

Onze excuses, dit product is niet langer beschikbaar.


Tot 30 dagen retourneren
Professionele ondersteuning
Grote keuze aan betaalmogelijkheden

Advies nodig? Onze experts zitten klaar om jou te helpen. Contacteer ons
Productinformatie
Beknopte specificaties
Type lamp(en)
1 x E14 max. 28W
Waterdichtheid
IP20 Geen/beperkte bescherming
Productafmetingen
∅110 x 90 mm ( ∅ x H )
Technische fiche
Over product

De witte bol

De Artemide Kalias is een design van Ernesto Gismondi voor Artemide. De award-winnende designers lanceerde de Kalias in 1993. De meest kenmerkende eigenschap van de Kalias is de witte bol, waaruit een tweede, kleiner, lichtgevend bolletje lijkt uit te komen. Met zijn geringe afmetingen, is deze wandlamp perfect voor kleinere ruimtes, die toch voldoende licht vereisen. Het licht verspreidt zowel direct als zacht, diffuus licht.

Aangenaam en mooi

De Artemide Kalias zorgt voor een warm en zacht licht dat de kamer niet alleen perfect verlicht, maar ook een extra biedt aan de setting. Zoals steeds bij Artemide, is deze lamp een uitzonderlijk compromis tussen elegantie en moderniteit, een geslaagd huwelijk.

De deurbel

De ietwat aparte vorm van de Artemide Kalias kan tot verschillende associaties leiden. Sommigen zien er een drukknop of deurbel in, of indien tegen het plafond gemonteerd een druppel die uit een trechter komt. De Artemide Kalias bestaat in twee versies, deze 110mm grote versie en een grote broer van 200mm. In dezelfde collectie is er ook de Trikalias, met drie bollen ipv eentje.

Technische details

Voor deze 110mm versie wordt een halogeenlamp van 60W aangeraden. De Artemide Kalias wordt vervaardigd uit chroom, staal en glas. Het glas dat gebruikt wordt voor de diffuser, wordt eerst gezandstraald.

Reviews
Dit product heeft nog geen reviews. Wees de eerste en schrijf een review!
Productvragen
Over dit product werden nog geen vragen gesteld. Heb jij een vraag? Stel ze ons!
Technische details
Technische gegevens
Type lamp(en)
1 x E14 max. 28W
Lamp(en) inclusief
Nee
Aansluitspanning
230V
Waterdichtheid
IP20 Geen/beperkte bescherming
Technische fiche
Installatie en afmetingen
Gebruik
Binnen
Montage
Opbouw
Productafmetingen
∅110 x 90 mm ( ∅ x H )
Design
Collectie
Kleur
Wit
dmlights artikelnummer
AR A040400
Leveringsvoorwaarden
Garantie
2 jaar
Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden