807354389340702

Hanglampen

Hanglampen nodig?

dmlights biedt een zeer ruim assortiment hanglampen aan. Of je nu op zoek bent naar moderne, klassieke, design of retro hanglampen, in onze webshop vind je zonder twijfel heel wat inspiratie en uiteindelijk de juiste hanglamp die perfect aansluit bij je totale verlichtingsconcept.

Wat?

Hanglampen geven een ruimte karakter en structuur. Een hanglamp die doordacht gekozen is en op de juiste hoogte gehangen wordt, is een echte meerwaarde voor je interieur. Kies een hanglamp die qua stijl, afmeting, materiaal en kleur aansluit bij je interieur, zodat je hanglamp een echte eyecatcher wordt. dmlights heeft in zijn assortiment hanglampen van verschillende bekende merken en designers, in tal van kleuren en allerlei vormen en afmetingen.

Keuzemogelijkheden bij hanglampen

Of je nu op zoek bent naar een strakke tl-hanglamp voor in de vergaderruimte of een extravagante pendel als pronkstuk in de hal of woonkamer, bij dmlights vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

We beschikken bijvoorbeeld over meer dan honderd koepels. Neem een kijkje in deze collectie en zie hoe de verschillende merken elk hun eigen interpretatie geven aan deze iconische vorm.

In het aanbod van dmlights vind je zowel hanglampen met halogeenlampen, spaarlampen en led-verlichting. Halogeenlampen geven een sterk en helder licht. Spaarlampen zijn een stuk energiezuiniger. Kies je voor hanglampen met led, heb je gegarandeerd de meest energiezuinige en duurzame keuze gemaakt: ze verbruiken bijzonder weinig energie en hebben een aanzienlijk langere brandduur dan andere lichtbronnen. Zeker weten dat je bij dmlights vindt wat je zoekt!

Ideale ophanghoogte

Eens je je keuze hebt gemaakt, ga je je hanglamp moeten installeren. Belangrijk is dat het directe licht van de hanglamp niemand verblindt. De afstand tussen het tafelblad en de onderkant van de lamp ligt bij voorkeur tussen de 50 cm en de 70 cm. Hanglampen die niet boven een tafel komen te hangen, hang je best op 200 cm boven de grond.

Hanglampen online kopen: snel, veilig en gemakkelijk bij dmlights

De hanglamp van je dromen bestellen doe je in de online verlichtingswinkel van dmlights. Een groot aanbod in ons magazijn verzekert een snelle verzending. Deze wordt binnen een mum van tijd bij jou thuis geleverd.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Categorieën
Bekijk meer
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden