807354389340702

Fontana Arte Hanglampen

Fontana Arte design hanglampen: elegantie troef

Fontana Arte heeft een uitgebreid assortiment met onder andere heel wat hanglampen. Sommige van de designs zijn al tientallen jaren populair, andere zijn pas recent ontwikkeld. Het verhaal van Fontana Arte begon in 1932, toen de voormalige floatglasproducent besloot om verlichting op de markt te brengen. Glas bleef wel steeds een centrale rol behouden, en ook nu nog worden heel wat van de ontwerpen voor hanglampen gekenmerkt door het gebruik van kwaliteitsvol glas als materiaal.

Prachtig afgewerkte hanglampen

De hanglampen van Fontana Arte hebben stuk voor stuk een unieke vormgeving. Een deel van de ontwerpen wordt gekenmerkt door een sober uiterlijk waarbij het materiaal voor zich spreekt. Deze lampen versmelten als het ware met je interieur. Maar er zijn zeker ook hanglampen voor wie een statement wilt maken met zijn verlichting. Deze hebben een opvallend design dat meteen in het oog springt wanneer je de ruimte binnenwandelt. De meerderheid van de pendellampen van Fontana Arte wordt gemaakt van hoogwaardig metaal of glas. Ook technisch gezien zijn de lampen van hoge kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van nieuwe led technologie, om de lichtprestaties te optimaliseren.

De perfecte lamp voor jou

De kans is groot dat je in het ruime aanbod van Fontana Arte een lamp vindt die jou aanspreekt. Voor iedere woonstijl is er wel een geschikt model. Liefhebbers van een industrieel interieur vinden wellicht de Lampara interessant, een aluminium hanglamp met een ruw uiterlijk. Als je meer te vinden bent voor een zacht ogend design met een glanzende afwerking, dan kan je de Pangen Sospensione eens bekijken. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder oranje, wit en zwart. En dan zijn er ook nog de prachtige glazen ontwerpen, waarin Fontana Arte uitblinkt. De Equatore is daar een mooi voorbeeld van.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.