807354389340702

Modular Lighting Hanglampen

Ontdek de hanglampen van Modular Lighting

Modular Lighting Instruments is een trendsetter op het gebied van designverlichting. Het Belgische merk produceert al decennialang verlichting van hoge kwaliteit. De lampen worden gekenmerkt door een herkenbare, architecturale stijl: een minimalistische vormgeving waarbij de focus zo goed als volledig ligt op de lichtkwaliteit. Een typische eigenschap van architecturale verlichting is dat de armatuur ondergeschikt is aan de lichtval. De esthetiek van de ruimte wordt verbeterd zonder de nadruk op de lampen zelf te leggen. Dat neemt niet weg dat alle ontwerpen van Modular Lighting tot in de kleinste details worden afgewerkt. Elke hanglamp wordt met evenveel zorg gedesignd.

Een verscheidenheid aan designs

De ontwerpen die Modular Lighting creëert, zijn sterk uiteenlopend. Het voordeel daarvan is dat er een ruim aanbod aan hanglampen voorhanden is, welke woonstijl of verlichtingsvorm je ook verkiest. Het kleurenpalet van het merk is typerend: er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van wit en zwart. Beide kleuren komen uitstekend tot hun recht in een modern interieur. Uit het gediversifieerde assortiment wandlampen blijkt dat Modular Lighting zowel ijvert voor een verbeterde schoonheid van de lampen als voor uitmunde technologische innovatie. Zowel het uiterlijk als de prestaties van de verlichtingsproducten tonen aan waarom dit bedrijf een marktleider is in architecturale verlichting.

Schitterende hanglampen: een selectie

Modular Lighting heeft al heel wat mooie hanglampen op de markt gebracht. Graag stellen we er enkele voor. Bolster is een bolvormige pendellamp die vooral in clustervorm een echte meerwaarde vormt in de ruimte. Deze lamp is verkrijgbaar, in wit, zwart en chroom. Flat Moon is een collectie met een heel ander uiterlijk, deze familie wordt namelijk gekenmerkt door een maanvormig design. Er zitten enkele kleinere, maar ook een aantal grote hanglampen in deze collectie. Behalve hanglampen bevat deze productgroep ook andere plafondlampen en wandlampen. Esseldi ten slotte is een verzameling slanke, balkvormige lampen. Erg mooi voor in de keuken of in een kantoorruimte.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.