807354389340702

SLV Hanglampen

SLV hanglampen: voor een mooiere thuis

SLV maakt al meer dan 35 jaar lang deel uit van de verlichtingsmarkt. Het bedrijf heeft dan ook al een uitgebreide expertise opgebouwd rond verlichting, zowel wat design als wat functionaliteit betreft. SLV heeft heel wat hanglampen in haar assortiment opgenomen, aangezien hangverlichting een populaire categorie is bij de consumenten. De stijl van de lampen is voornamelijk hedendaags en modern, in de meeste gevallen wordt er gewerkt met aluminium en staal.

Kwaliteitsvolle kroonluchters

SLV hanteert hoge kwaliteitsnormen voor al haar producten, met als doel dat de klant er zo lang mogelijk van kan genieten. Innovatieve productontwikkeling en toekomstgerichtheid zijn dan ook twee prioriteiten van deze internationale fabrikant. De hanglampen van SLV zijn daarom voorzien van gebruiksvriendelijke snufjes zoals een dimfunctie en energiezuinige led technologie. De ontwerpen die het merk op de markt brengt lopen sterk uiteen. Zo zijn er witte, bolvormige luchters met een zacht uiterlijk, maar ook zwarte armaturen met scherpe hoeken. Hoewel er vooral moderne lampen in het assortiment zitten, zijn er ook enkele eerder romantische pendellampen te verkrijgen met een stoffen lampenkap. De Soprana is daar een uitstekend voorbeeld van.

Enkele toppers van SLV

Een van de meest populaire hanglampen van SLV is Aixlight, een modern armatuur met een richtbare lichtoutput. Deze lamp is te verkrijgen in wit, zwart en zilvergrijs. Een meer eenvoudig design is Helia, een staafvormige hanglamp die erg mooi hangt boven de eettafel. Een cluster van Helia-lampen kan een bijzonder leuk effect creëren. Tot slot is er deze leuke bal van staal, Light Eye. Het design van deze lamp is eenvoudig, maar de materiaalkeuze maakt er toch een echte blikvanger van. Een aanrader voor boven het keukeneiland.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.