807354389340702

Wever & Ducre Hanglampen

Wever & Ducré: verrassende hanglampen

De start van Wever & Ducré vond plaats in de jaren 80. Enkele jonge Belgen besloten een verlichtingsmerk op te richten waarbij durf en creativiteit centraal staan. De hanglampen van dit bedrijf zijn dan ook niet alledaags. Het design van de lampen is uniek en heeft vaak een architecturale of industriële toets. Het uiterlijk van de hangverlichting gaat van zwarte, metalen ontwerpen tot witte, sierlijke pendellampen. De verlichting van Wever & Ducré past dan ook in verschillende interieurstijlen. Er zijn modellen bij die passen in een industriële omgeving, maar ook lampen die mooi staan in een Scandinavisch interieur.

Hanglampen met een hoge afwerkingsgraad

De hanglampen van Wever & Ducré hebben een hoge afwerkingsgraad. Deze verlichting gaat dan ook jarenlang mee en is bijzonder gebruiksvriendelijk. Een geslaagde combinatie van functionaliteit en vormgeving, zo kunnen we de ontwerpen van dit Belgische merk het best omschrijven. Zo goed als alle  modellen zijn dimbaar, zodat je de lichtsterkte eenvoudig zelf kunt regelen. Bovendien zijn de meeste hanglampen compatibel met led, wat de verlichting van Wever & Ducré erg energiezuinig maakt.

Heel wat leuke modellen

De hanglampen op deze pagina zijn erg divers. Twee lampen met een industrieel uiterlijk die toch totaal verschillend zijn, zijn Wiro en Rock. De eerste is een metalen pendellamp met tal van zwarte of roestkleurige draden, de tweede een cilindervormig ontwerp met een verouderde look. Wie meer houdt van een eenvoudig design, kan eens kijken naar de Ray of de Box. Beide modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen dankzij hun sobere uiterlijk in verschillende interieurstijlen.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden