807354389340702

Hanglampen - Hout

Houten hanglamp

Natuurlijk wonen trekt vele mensen aan, en met reden. Een natuurlijk interieur schenkt je rust en is meestal erg ecologisch en duurzaam. Daarbovenop is het absoluut niet nodig om je hele inrichting om te gooien. Enkele natuurlijke accenten doen vaak wonderen. Al eens gedacht aan een houten hanglamp? Het warme karakter van hout zal je niet meer kunnen missen.

De natuurlijke pracht van hout

Hout heeft een authentieke schoonheid. Elke houtsoort, zoals eik, beuk, teak of mahonie, heeft zijn eigen unieke uitstraling. Hout is bovendien erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Klinkt dit bij jou als muziek in de oren? Dan hebben we goed nieuws. Een houten pendellamp past immers in vrijwel ieder interieur. Een houten pendellamp zal uiteraard heel erg mooi passen in een Scandinavisch interieur. Ook in een landelijke of klassieke inrichting is hout een erg logische keuze. Maar zelfs stijlen waarbij je het niet zou verwachten, kan hout een prachtig effect hebben. Een houten hanglamp in een industrieel interieur benadrukt het robuuste van de industriële stijl. Een houten pendellamp past zelfs perfect in een modern interieur. Kies een strak design, en het hout doet de rest.

Welke houten pendellamp past bij mij?

De perfecte houten pendellamp kiezen is niet eenvoudig. Maar we zouden dmlights niet zijn als we je hierbij niet graag zouden helpen. De bekendste houten hanglamp zal waarschijnlijk de Marset Ginger zijn. Deze houten hanglamp doet met zijn prachtig design erg denken aan de art deco stijl uit de jaren 20 van vorige eeuw. Neem zeker ook eens een kijkje bij het merk LZF. Deze Spaanse designstudio specialiseert zich in het ontwerpen van prachtige, houten armaturen. Tot slot blinkt de Karma pendellamp van Design for the People uit in eenvoud. Gebruik deze houten pendellamp in een cluster voor een prachtige, warme sfeer.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden