807354389340702

Hanglampen - Koper

Koperen hanglamp

Koper is hipper dan ooit. Het roodbruine metaal zorgt voor een gezellige en warme sfeer in je interieur. Tegelijk trekt koper alle aandacht naar zich toe met zijn stoere en moderne verschijning. Als je mee wilt zijn met de interieurtrends, dan is koperen verlichting een must.

Pendellamp in je interieur

Een koperen pendellamp in je kamer kan in vrijwel iedere interieurstijl. Schep een gezellige warmte bij een landelijke stijl of ga voor een ruigere uitstraling in een industriële inrichting. Om een optimaal effect te bekomen combineer je de koperen hanglamp het best voor een neutrale muur. Zo springt de hanglamp er echt uit. Voeg enkele koperkleurige accessoires toe, en je interieur zal stralen als nooit tevoren. Ook natuurlijke materialen zoals marmer of hout zijn een perfecte match met koper. Door in materiaal te variëren zorg je voor een afwisselende en interessante inrichting.

Koperen toppers

Er zijn enkele heel bekende koperen hanglampen te vinden in onze webshop. Tom Dixon wijdde er zelfs een volledige collectie aan: de Tom Dixon Copper Shade. Deze koperen pendellamp is een prachtig design die je in vele interieurs terugvindt. Ook de Lightyears Orient is een prachtige koperen hanglamp die gecombineerd met het houten bovenstuk een gezellige warmte binnenbrengt in je interieur. Of wat dacht je van de koperen versie van de Studio Italia Kelly? Een prachtig design, een prachtig koperen kleur, wat wil je nog meer? Maar neem vooral zelf eens een kijkje in ons ruime assortiment en vindt de koperen hanglamp van je dromen.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden