807354389340702

Hanglampen - Zwart

Zwarte hanglamp

Het gebruik van zwart in je interieur schept meteen een luxueuze sfeer. Tegelijk creëer je een intense en mysterieuze uitstraling. Maar opgelet: zwart gaat ook ten koste van een warm en gezellig interieur. Vermijd daarom grote zwarte kleurvakken en opteer voor zwarte accessoires en details. Zoals een zwarte hanglamp.

Combinaties met zwart

Black is beautiful. Niet onlogisch dat de keuze voor een zwarte pendellamp één van de populairste is uit onze webshop. Zwart is daarbovenop eenvoudig te combineren met vrijwel iedere stijl, waardoor er een enorm ruim aanbod aan zwarte hanglampen is. In een industrieel interieur kan een zwarte hanglamp een robuuste en stoere touch zijn in je kamer. Dit in combinatie met een rijke metaaltint, zoals koper of goud, maakt het plaatje helemaal compleet. Ook in een moderne woning is een zwarte pendellamp een goede keuze. Kies in dit geval voor een hanglamp met een strakke vormgeving. Heb je eerder een landelijk interieur? Combineer dan eens een zwarte pendellamp met een hout accent. Ook een interieur in zwart en wit zijn tegenwoordig razend populair.

Populaire zwarte pendellampen

Omwille van het grote aanbod zijn er uiteraard ook vele zwarte hanglampen die razend populair zijn. Bij drie ervan geven we kort een woordje uitleg. Starten doen we met de Tom Dixon Beat Light. Deze pendellamp is te verkrijgen in 3 typerende vormen. De zwarte buitenkant wordt prachtig gecombineerd met een binnenkant van messing voor een wondermooi contrast. De Gubi Semi is daarentegen een pendellamp voor iedereen wie fan is van geometrische vormen. Een Scandinavisch design die in vele woningen terug te vinden is. Zoek je een hanglamp voor in een moderne omgeving? Kijk dan eens naar de Wever & Ducre Ray. Zijn simpele en strakke vormgeving zal je zeker weten te bekoren.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden