807354389340702

Inbouwspots

Inbouwspots - opvallend onopvallend

Inbouwspots nodig? In de online verlichting shop van dmlights vind je snel en eenvoudig het type inbouwspot dat je zoekt.

Wat?

Inbouwspots worden meestal gebruikt als algemene verlichting. Maar sluit ze aan op een dimmer en je kan er meteen ook sfeer mee creëren. Richtbare inbouwspots zijn dan weer ideaal als accentverlichting.

Keuzemogelijkheden van inbouwspots

We kunnen inbouwspots indelen naargelang hun lichtbron. De meest voorkomende zijn spaarlampen, led-lampen en 12V en 230V halogeenvarianten. Uiteraard zijn er aan zowel 12V als 230V zowel voor- als nadelen.

Voorts zal je in ons aanbod vaak ‘trimless’ inbouwspots tegenkomen. Dit wilt zeggen dat er geen rand zichtbaar zal zijn na het inbouwen.

Waar je zeker ook rekening moet mee houden, is het type plafond waar je je spotjes wil in installeren. Er zijn immers specifieke modellen voor holle en volle wanden.

Ben je op zoek naar inbouwspots voor de badkamer of een andere vochtige ruimte, dan houd je best ook de IP-waarde van het armatuur in het oog. Deze waarde geeft aan hoe water- en stofdicht een armatuur is. Hoe hoog de IP-waarde moet zijn, hangt af van de zone waarin de inbouwspot zich bevindt.

Inbouwspots online kopen: snel, veilig en gemakkelijk bij dmlights

In de webshop van dmlights bestel je snel, veilig en gemakkelijk. Je bestelling wordt bovendien op een vlotte en efficiënte manier thuis bezorgd. Een groot aanbod in ons magazijn verzekert een snelle verzending.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Categorieën
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden