807354389340702

SLV Inbouwspots

SLV inbouwspots: subtiele verlichting

Al meer dan 35 jaar lang produceert SLV voor de verlichtingsmarkt. De expertise die het bedrijf heeft vergaard rond verlichting is dan ook uitgebreid, zowel voor design als voor functionaliteit. Inbouwspots vormen een belangrijk onderdeel van het gamma van SLV. Deze vorm van verlichting kan op verschillende manieren gebruikt worden in huis. Inbouwspots passen bijvoorbeeld perfect in de gang, in de badkamer of in de keuken. Er is geen enkele kamer in huis waar inbouwspotjes geen meerwaarde kunnen bieden. Ze creëren een mooie lichtval in huis zonder de ruimte te sterk te overheersen.

Een enorme keuze aan spotjes om in te bouwen

SLV heeft heel wat interessante inbouwspots om uit te kiezen. Er zijn lampen in verschillende prijsklassen te verkrijgen, met als gevolg dat er voor elke verlichtingsnood een gepaste oplossing is. Er zijn spotjes die dimbaar zijn of richtbaar, spots met led of met halogeen, modellen met één of meerdere lichtbronnen, enzovoort. Keuze genoeg dus in het gamma van SLV! Wat alle inbouwspots gemeenschappelijk hebben is hun strakke, moderne uiterlijk dat tot in de details is afgewerkt. SLV streeft er dan ook naar om steeds het best mogelijke design op de markt te brengen.

Interessante SLV inbouwspots

Een van de meest populaire families inbouwspots van SLV is New Tria. Deze collectie omvat lampen in verschillende kleuren en vormen. Zo zijn er witte, zwarte en aluminium modellen, lampen met een hoekig of net een afgerond uiterlijk. De New Tria spots zijn bovendien allemaal richtbaar. Een andere interessante collectie is Kadux. Typerend voor deze SLV collectie zijn de ronde spots in de hoekige behuizing. Het geeft aan deze inbouwspots een uniek uiterlijk.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden