807354389340702

Wever & Ducre Inbouwspots

De architecturale inbouwspots van Wever & Ducré

De inbouwspots van Wever & Ducré hebben een architecturale vormgeving. Dat betekent dat deze spots de ruimte waarin ze zich bevinden mooier willen maken zonder zelf te veel in de kijker te staan. Je zult in deze categorie dan ook geen schreeuwerige designs terugvinden. Wel worden deze lampen gekenmerkt door een creatieve en vernieuwende denkwijze. Dat is namelijk waar Wever & Ducré voor staat. Het merk opteert voor veelzijdige ontwerpen die passen in verschillende woningen en ruimtes, zoals kantoren, badkamers en woonkamers.

Met oog voor detail en afwerking

Wever & Ducré besteedt veel aandacht aan de afwerking van haar inbouwspots. Het eindresultaat is dan ook van hoog niveau en gaat jarenlang mee. Ook aan de gebruiksvriendelijkheid van de spots wordt gedacht. Zo zijn bijna alle spots dimbaar en kan je de lichtintensiteit ervan eenvoudig zelf regelen. De meeste modellen zijn bovendien compatibel met led. Kiezen voor Wever & Ducré is dan ook kiezen voor een energiezuinige oplossing.

Enkele leuke inbouwspots

Een inbouwspot lijkt op het eerste gezicht een vrij eenvoudige lamp, waarbij variatie in designs moeilijk is. Niets is echter minder waar bij het aanbod van Wever & Ducré. Het merk produceert heel wat verschillende ontwerpen, zodat er zeker voor ieder wat wils is. Zo zijn er heel wat ronde spotjes zoals Deep en Spino, maar ook vierkante modellen waaronder Strange en Pyramid. Elk design heeft zijn eigen karakter, maar er zijn ook elementen die terugkomen. Er wordt bijvoorbeeld vaak gebruik gemaakt van wit of zwart als kleuren, en alle inbouwspots hebben een vrij sober uiterlijk.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden