807354389340702

Astro Opbouw plafondlampen

Opbouw plafondlampen van Astro

Brits verlichtingsmerk Astro maakt architecturale verlichting. De opbouw plafondlampen die het bedrijf produceert zijn sober en stijlvol, zodat ze passen in verschillende interieurstijlen. Het doel van architecturale plafondlampen is om de uitstraling van de ruimte te verbeteren. Hierbij staat niet de armatuur centraal, maar wel de sfeer die dankzij het licht wordt gecreëerd. Het design van de verlichting wordt daardoor niet onbelangrijk, integendeel. Elk detail moet kloppen, zodat de armaturen de ruimte niet domineren.

In huis of op kantoor

De opbouw plafondlampen van Astro passen zowel in een residentiële omgeving als in kantoorgebouwen of winkels. Overal waar een goede atmosfeer van belang is, kan een lamp van Astro ingezet worden. In de badkamer, keuken of slaapkamer, de plafondlampen vormen in elke kamer een meerwaarde. De keuze is bovendien talrijk, er zijn heel wat spots en plafonnières om uit te kiezen. De ene lamp iets opvallender of gewaagder dan de andere, maar allemaal even elegant en evenwichtig. Ook aan de lichtprestaties wordt gedacht, met handige dimfuncties en energiezuinige led technologie.

Wit, zwart of metaalkleur

De meeste plafondlampen zijn wit, zwart of hebben een metaalkleur. Dat kleurgebruik past perfect bij de eenvoudige architecturale stijl. Ook de materiaalkeuze is vrij consistent: er wordt vaak gewerkt met glas, aluminium of andere metalen. Toch zien de verschillende lampen in het gamma van Astro er heel anders uit. Zowel deze Box als deze Cabin Semi-Flush worden vervaardigd uit glas en metaal. De vormgeving en de uitstraling van deze twee lampen is nochtans erg verschillend. Wie vindt dat beide armaturen wel sterk op elkaar gelijken, moet maar eens deze Mashiko bekijken. Ook deze design lamp wordt gemaakt van glas en metaal.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden