807354389340702

Modular Lighting Opbouw plafondlampen

De opbouw plafondlampen van Modular Lighting

De collectie architecturale plafondverlichting van Modular Lighting Instruments is erg uitgebreid. Het merk produceert onder andere heel wat opbouw plafondlampen, gaande van plafonnières tot spots. De verlichting die Modular Lighting ontwerpt is geschikt voor zo goed als elke ruimte in huis: de keuken, eetkamer, woonkamer, badkamer of slaapkamer, er zijn zo veel verschillende modellen dat er voor elke kamer een gepaste lamp te vinden is. Wat het merendeel van de creaties van Modular Lighting kenmerkt, is een architecturale vormgeving. Dat is een interieurstijl die wordt getypeerd door sobere en strakke designs. De nadruk ligt niet op de armaturen zelf, maar wel op de sfeer die wordt gecreëerd door het licht dat ze uitstralen.

Innovatief design

Modular Lighting is een bedrijf dat zich toelegt op het creëren van innovatieve, vooruitstrevende verlichtingsoplossingen. De lichtprestaties van de opbouw plafondlampen zijn dan ook van een hoog niveau. De meeste modellen maken gebruik van led, zijn eenvoudig dimbaar en scheppen een unieke sfeer in huis. De opbouwlampen van Modular Lighting zijn mooi in elke ruimte, maar in een eenvoudige, sobere ruimte komt het bijzondere lichteffect pas echt tot uiting. Ook aan de gebruiksvriendelijkheid van de verlichting wordt gedacht. Een groot deel van de spotjes is richtbaar, waardoor je de lichtrichting volledig zelf kan bepalen. Bovendien is het installeren van de lampen eenvoudig. 

Een opbouw plafondlamp voor elke smaak

Er zit voor ieder wat wils in het assortiment van Modular Lighting. Voor de minimalisten onder ons is Esseldi bijvoorbeeld een interessante optie. Deze sobere balkvormige lamp schept sfeer zonder zelf de aandacht te trekken. Je kan deze opbouw plafondlamp kopen in een witte of een zwarte kleur. Liever een wat meer opvallende lamp? De Nomad Minimal is een ontwerp dat je volledig kan aanpassen naar eigen smaak. De arm is namelijk eenvoudig verplaatsbaar. Je kan kiezen voor een strakke look en de lichtbron zichtbaar houden, of je kan er een lampenkap aan toevoegen. De bijpassende lampenkappen zijn net zoals de armatuur te koop bij dmlights.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden