807354389340702

Wever & Ducre Opbouw plafondlampen

Alle opbouw plafondlampen van Wever & Ducré

Wever & Ducré ontwerpt opbouw plafondlampen sinds de jaren 80. Centraal in de verlichtingsstrategie van dit Belgische designmerk staan enthousiasme, durf en creativiteit. De opbouwlampen van Wever & Ducré zijn niet alledaags, integendeel. Ze blinken uit in design en in functionaliteit. Het zijn veelzijdige ontwerpen die passen in verschillende omgevingen, gaande van de woonkamer van een gezellig appartement tot de lobby van een luxueus hotel.

Uitmuntende kwaliteit

Wever & Ducré onderscheidt zich van andere verlichtingsmerken door de combinatie van een knap design en een kwaliteitsvolle afwerking. Uiterlijk en prestatie gaan hand in hand bij dit merk, beide elementen worden tot in de puntjes uitgewerkt. Het bedrijf wilt met haar opbouw plafondlampen een betere levenskwaliteit garanderen, en dat in alle woonstijlen. Om dat te kunnen bereiken moet het design van de plafondlampen perfect in evenwicht zijn en moeten de lichtprestaties en duurzaamheid van de producten op punt staan. Technische perfectie, dat is waarnaar Wever & Ducré streeft.

Duurzame plafondlampen 

De behuizing van de opbouw plafondverlichting van Wever & Ducré is van hoge kwaliteit. Bovendien zijn de lampen ook energiezuinig: de meeste modellen zijn compatibel met led. De vormgeving van de lampen is gevarieerd, maar leunt meestal aan tegen een architecturale of industriële stijl. Wat de materiaalkeuze betreft wordt er vooral gebruik gemaakt van aluminium, vaak in een witte of zwarte kleur. Enkele bekende opbouw plafondlampen zijn Box, Ray en Venn.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden