807354389340702
Home > Binnenverlichting > Plafondlampen > Railverlichting

Railverlichting

Railsystemen

Op zoek naar railverlichting? Bij dmlights vindt u alle soorten railsystemen tegen scherpe prijzen.

Wat?

Daar waar de meeste armaturen afhankelijk zijn van de aanwezige elektrische aansluitpunten, is dit bij railverlichting niet het geval. Railsystemen zijn veel flexibeler. Men gebruikt spanningsrails waarop de verschillende armaturen kunnen bevestigd worden aan de hand van speciale adaptoren. Railverlichting maakt het bovendien mogelijk om snel en gemakkelijk wijzigingen aan te brengen in de verlichting van een ruimte.

Keuzemogelijheden bij railsystemen

Railsystemen zijn zowat de meest veelzijdige vorm van plafondverlichting. Je hebt ze in opbouw- en inbouwversies en de armaturen die er op aangesloten worden variëren van spots tot pendels.

Een ander onderscheid dat we kunnen maken tussen railsystemen is het feit dat ze één dan wel driefasig zijn. Aan beide systemen zijn uiteraard zowel voor- als nadelen verbonden.

Railsystemen kunnen niet alleen aan plafonds bevestigd worden, maar ook tegen verticale oppervlakken. Railverlichting is onder andere ideaal voor etalages.

U dient wel rekening te houden met het aantal armaturen en bijgevolg hun gewicht. Zo zijn laagspanningshalogeenlampen redelijk zwaar. Twijfelt u over het aantal toegelaten armaturen op een railsysteem? Consulteer dan onze verlichtingsexperts. Zij kunnen u persoonlijk advies geven.

Railverlichting online kopen: snel, veilig en gemakkelijk bij dmlights

Heb je je keuze kunnen maken? Bestel dan veilig en makkelijk via onze webshop. Wij zorgen dat uw bestelling op een vlotte en correcte manier bij u thuis bezorgd wordt.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Categorieën
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden