807354389340702
Home > Binnenverlichting > Plafondlampen > Railverlichting

SLV Railverlichting

Ontdek het gamma railsystemen van SLV

SLV heeft een uitgebreid assortiment aan complete railsystemen. Railverlichting kan erg handig zijn in een ruimte waar je slechts één aansluitpunt hebt, maar waar je toch meerdere lichtbronnen wilt aansluiten. Dankzij dit verlichtingssysteem heb je meteen meerdere richtbare plafondspots waarmee je de ruimte kan verlichten zoals jij dat wilt. Behalve een bijzonder praktische vorm van verlichten zijn SLV railspots ook een mooi alternatief voor de traditionele plafondlampen. Ze geven je huis een strakke, moderne uitstraling.

Railsystemen, een praktische vorm van verlichting

Het uiterlijk van de railverlichting van SLV is divers, waardoor deze lampen zowel in zeer moderne als in iets klassiekere woningen thuishoren. Er zijn modellen met strakke, minimalistische spotjes, maar het gamma omvat evengoed railsystemen waaraan een opvallende pendel verbonden is. SLV besteedt veel aandacht aan de functionaliteit en het gebruiksgemak van haar producten, met als gevolg dat een groot deel van de railspotjes dimbaar is en eenvoudig richtbaar. Een groot deel van de verlichting is bovendien led. Het is kortom design verlichting van hoge kwaliteit die de gebruiker voorop stelt.

Wit, zwart en tal van andere kleuren

De railsystemen van SLV zijn te verkrijgen in verschillende vormen en kleuren. Er zijn voornamelijk heel wat witte en zwarte lampen, maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een model in grijs, chroom, koper of messing. Wat het design van de spots betreft is er ook genoeg keuze. Er zijn onopvallende opties zoals de HV 1 Circuit Track Bima. Je kan echter ook kiezen voor een iets moderner en opvallender design zoals deze ronde HV 1 Circuit Track Light Eye. Wie houdt van een klassiek uiterlijk vindt in de SLV Mini Alu Solo 90 misschien wel wat hij zoekt. Deze dimbare lamp heeft namelijk een eerder traditioneel uiterlijk.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.