807354389340702
Home > Binnenverlichting > Plafondlampen

Artemide Plafondlampen

Artemide plafondlampen

Artemide staat wereldwijd bekend om haar tijdloze en duurzame ontwerpen. Elke plafondlamp van dit Italiaanse designlabel straalt een gevoel van luxe en innovatie uit. Van plafondspot tot hanglamp, ieder ontwerp is tot in de puntjes uitgewerkt. De lampen van Artemide doen dan ook zoveel meer dan alleen maar verlichten. Ze geven de ruimte waarin ze worden opgehangen mee vorm en bepalen de sfeer die er heerst. Wie kiest voor plafondverlichting van Artemide, haalt daarmee dus gegarandeerd een blikvanger in huis.

Elegante en energiezuinige plafondverlichting

Artemide is erg vooruitstrevend op het gebied van lichttechniek. Het merk wil het technologische aspect van haar verlichting constant verbeteren. Zo goed als elk design is daarom uitgerust met de meest energiezuinige led-technologie. Niet alleen de energieprestaties van de lampen zijn kwaliteitsvol, ook de algemene performantie van de producten is van een hoog niveau en draagt zeker bij tot het grote succes van het bedrijf. Een bijkomende troef is de veelzijdigheid van het assortiment. Er zijn plafondlampen te verkrijgen in tal van kleuren, vormen en formaten. Een hanglamp, een opbouwlamp of inbouwspots, de keuze is werkelijk eindeloos.

Van Aggregato tot Yanzi

Wie een plafondlamp van Artemide in huis wilt halen, heeft een uitgebreid assortiment om uit te kiezen. De opties gaan van moderne inbouwspots over sfeervolle plafonnières tot indrukwekkende luchters. Artemide heeft voornamelijk een groot aanbod aan led plafondverlichting, maar ook wie op zoek is naar een andere vorm van verlichting vindt zeker iets naar zijn of haar smaak. Populaire plafondlampen van het Italiaanse verlichtingsmerk zijn onder andere de Pirce en de Nur.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.