807354389340702
Home > Binnenverlichting > Plafondlampen

Modular Lighting Plafondlampen

De architecturale plafondlampen van Modular Lighting

Modular Lighting creëert architecturale verlichting. Het bedrijf is uitgegroeid tot een echte pionier op vlak van designverlichting. Modular Lighting brengt gedurfde designs op de markt, die worden gekenmerkt door een gedetaillleerde afwerking en uitzonderlijke technologische capaciteiten. De meeste plafondlampen van dit verlichtingsmerk zijn eerder minimalistisch. Dat wilt zeggen dat ze niet opvallen in de ruimte, maar er wel voor zorgen dat de ruimte opvalt. Dergelijke architecturale verlichting maakt je interieur mooier op subtiele wijze. Om daartoe in staat te zijn moet de lamp zelf tot in de kleinste details geperfectioneerd worden.

Verschillende soorten plafondlampen

Modular Lighting produceert verschillende soorten plafondverlichting. Onder andere hanglampen, inbouwspots en plafonnières maken deel uit van het aanbod. De afwerking van alle plafondlampen is van een hoog niveau. Modular Lighting investeert namelijk sterk in product- en procesinnovatie, om op die manier steeds de best mogelijke lampen te kunnen produceren. Het merendeel van de armaturen maakt dan ook gebruik van efficiënte led technologie. Niet alleen de behuizing en de lichtoutput van de plafondlampen zijn bijzonder kwalitatief, ook de installatie van de verlichting wordt zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Modular Lighting probeert met andere woorden elk aspect van haar verlichting te optimaliseren.

Enkele populaire uitblinkers

Er zitten heel wat interessante lampen in het aanbod van Modular Lighting. De collectie Flat Moon omvat bijvoorbeeld een aantal knappe plafondlampen. Alle lampen in deze collectie lijken, zoals de naam doet vermoeden, op een afgeplatte maan. Een eenvoudig design dat bijzonder mooi staat in heel wat ruimtes. Een lamp die er volledig anders uitziet maar even goed is afgewerkt is Lotis 82. Deze inbouwspot is verkrijgbaar in wit, zwart en goud. Een laatste collectie plafondlampen die hier zeker niet mag ontbreken is Marbul. Deze lampenfamilie is elegant en functioneel. De spots zijn namelijk eenvoudig verstelbaar.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.