807354389340702
Home > Binnenverlichting > Plafondlampen

SLV Plafondlampen

SLV plafondlampen: voor ieder wat wils

Plafondverlichting voor elke woning

Als we denken aan plafondverlichting, denken we vooral aan inbouwspots, opbouwspots en hanglampen. Inbouwspots vormen de basis van elk lichtplan bij het bouwen of verbouwen van je woning. Ze zijn op een subtiele manier aanwezig in de ruimte en geven het nodige licht. Je kan de kamer aanvullen met opbouwspots: deze verlichting is meestal richtbaar, waardoor je accenten kan leggen op een uniek schilderij of kunstwerk. Wil je een echte blikvanger in huis? Neem dan zeker een kijkje bij de hanglampen van SLV en fleur je woning op met verlichting die past bij jouw woonstijl!

Praktische railverlichting

Maar ook railverlichting is een enorm populaire vorm van plafondverlichting. SLV biedt je alles aan wat je nodig hebt om je rail samen te stellen: voedingen, connectoren en eindkappen, railspots en uiteraard de rails zelf. Dankzij railverlichting kan je starten vanuit één lichtpunt in het plafond en een hele kamer voorzien van verlichting. Enorm handig als het lichtpunt in de eetkamer niet centraal boven je eettafel is geplaatst!

Geniet van 5 jaar garantie

Het Duitse verlichtingsbedrijf SLV draagt kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel. Alle producten hebben een hoge afwerkingsgraad, en daarom krijg jij maar liefst 5 jaar garantie op alle lampen van SLV.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.