807354389340702
Home > Binnenverlichting > Staanlampen

Artemide Staanlampen

Artemide staanlampen

Wie op zoek is naar Italiaanse staande lampen, maar nog geen specifiek design in gedachten heeft, kan zeker eens kijkje nemen in het gamma vloerlampen van Artemide. Dit exclusieve lampenmerk heeft immers een uitgebreid aanbod dat tal van mensen aanspreekt en daardoor erg succesvol is op de internationale markt. Of je nu geïnteresseerd bent in een moderne leeslamp met led of eerder thuis bent in een klassieke en landelijke stijl, de kans is groot dat je een lamp vindt die jou volledig aanspreekt.

Van schemerlamp tot leeslamp

Artemide is van alle markten thuis. Het merk heeft voor elke verlichtingsbehoefte een geschikte lamp in haar assortiment. Een booglamp nodig om in de woonkamer gezellig een boek te lezen? Bekijk dan zeker eens de Demetra. Een nieuwe sfeervolle schemerlamp om de zithoek wat op te vrolijken? De Megaron Terra kan weleens zijn wat je zoekt. Als je van klassieke lampen houdt met een traditionele lampenkap, dan zijn de Artemide Melampo of de Artemesia misschien wel iets voor jou.

Tolomeo - een verscheidenheid aan vloerlampen

De meest populaire collectie van Artemide is Tolomeo. Deze lampenfamilie bestaat uit hanglampen, wandlampen, tafellampen en staanlampen. De vloerlampen in deze collectie gaan van klassieke lampen met een papieren lampenkap tot moderne booglampen met aluminium kap. Zo is er voor elke woonstijl een geschikte Tolomeo. Behalve oog voor design heeft Artemide ook veel aandacht voor de functionaliteit van haar lampen. Je hebt bij de Tolomeo de keuze tussen energiezuinige ledvarianten en een halogeen- of gloeilamp. Alle vloerlampen zijn bovendien richtbaar en een groot deel ervan kan je dimmen.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.