807354389340702
Home > Binnenverlichting > Staanlampen

Astro Staanlampen


Ontdek de staanlampen van Astro

Astro heeft in haar aanbod een aantal staanlampen. Het ontwerp van die lampen sluit perfect aan bij de rest van het assortiment, ze zijn sober, stijlvol en architecturaal. De overkoepelende visie die Astro al sinds 1997 hanteert, keert terug in elke staanlamp: eenvoud vormt de sleutel tot een geslaagd design. De uitstraling van de lampen heeft door die soberheid een tijdloos karakter dat past in tal van woningen. En dat is maar goed ook, want de precisie waarmee deze kwaliteitsvolle armaturen ontwikkeld worden, zorgt ervoor dat ze jarenlang meegaan.

Ervaren team van designers

De designs van de staanlampen van Astro worden bedacht door een getalenteerd team van designers. Dankzij de kennis en kunde van de ervaren professionals draagt elk ontwerp van Astro een elegante eenvoud met zich mee. Het is die typerende uitstraling die de armaturen zo herkenbaar en aantrekkelijk maakt, en geschikt voor zo goed als elke ruimte. De staande lampen van het Britse merk zijn dan ook geliefd bij een internationaal publiek van designliefhebbers. 

Van schemerlamp tot leeslamp

De verschillende vloerlampen vervullen uiteenlopende functies. Zo kan de Ravello best gebruikt worden als sfeerverlichting, het licht dat wordt uitgestraald is namelijk warm en gezellig. Ben je eerder op zoek naar een lamp om gezellig een boek bij te lezen? Dan is deze Atelier misschien wel iets voor jou. Afhankelijk van welke basis je erbij bestelt, kan je er een staanlamp, tafellamp of een klemlamp van maken. Je keuze gemaakt? Bestel dan via dmlights en krijg je lamp veilig bij je thuis geleverd.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.