807354389340702
Home > Binnenverlichting > Staanlampen

Flos Staanlampen

Flos staanlampen

De perfecte mix tussen retro, modern en tijdloos, zo kunnen we het best de designs van Flos omschrijven. De collectie vloerlampen die ze op de markt brengen vormen daar geen uitzondering op. Deze designs zullen je interieur naar een nog hoger niveau tillen.

Iconische vloerlampen

Een staanlamp neemt een belangrijk deel van je interieur in beslag. Het is daarom mooi meegenomen indien deze de tand des tijds doorstaat. De Flos vloerlampen blinken hierin uit. Het tijdloze design gecombineerd met een prachtige vormgeving zorgt ervoor dat vele collecties uitgegroeid zijn tot ware iconen in de wereld van verlichting.

Bekende designs

Het gamma staanlampen van Flos mag pronken met enkele topdesigns. De Arco is misschien wel de meeste gekende. Deze booglamp reikt tot wel 2 meter ver, en heeft een magnifieke, marmeren voet. Verder heeft de Superloon al veel naam en faam verworven. Het design van deze staanlamp werd gebaseerd op de maan. De IC Lights-collectie is daarentegen nog zeer recent, maar heeft al in vele interieurs zijn plekje weten te veroveren.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.