807354389340702
Home > Binnenverlichting > Staanlampen

Fontana Arte Staanlampen

Ontdek de staanlampen van Fontana Arte

Het Italiaanse Fontana Arte ontwerpt verlichting sinds 1932. Het exclusieve designmerk produceert ook luxueuze meubels en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationale speler. Unieke designs en een hoogwaardig materiaalgebruik, dat is waarnaar Fontana Arte streeft bij haar staanlampen.
Fontana Arte is van oorsprong een producent van industrieel floatgas, en dat zie je zeker terug in een aantal van haar designs. De jarenlange ervaring die het bedrijf heeft opgebouwd in glasproductie, laat haar toe om staanlampen van hoge kwaliteit te produceren.

Tijdloze klassiekers

Fontana Arte produceert staande lampen met een tijdloos karakter. De verlichting van het merk past zowel in een klassiek interieur als in een moderne omgeving. De materialen die worden gebruikt zijn vaak niet-conventioneel, wat een unieke uitstraling geeft aan het eindresultaat. Fontana Arte werkt geregeld samen met een nieuwe generatie internationale designers, om op die manier tot de best mogelijke staanlampen te komen. Ook aan het technische aspect wordt gedacht, in de vorm van energiezuinige led technologie die optimale lichtprestaties garandeert.

Succesvolle staanlampen

Fontana Arte heeft een gevarieerd aanbod vloerlampen. Stuk voor stuk bezitten ze een sierlijke elegantie, maar de visuele uitwerking van de lampen verschilt. We stellen graag een aantal succesvolle designs aan je voor. Allereerst deze mooie Cheshire schemerlamp, die verkrijgbaar is in groen, wit en zwart. Deze leuke staanlamp heeft een bolvormige kap en een diffuser in polycarbonaat die een gezellig licht naar beneden toe verspreidt. Een ander leuk model is Nobi Terra, een vrij eenvoudig design met een bijzondere, richtbare lichtbron. Neem gerust een kijkje bij ons volledige assortiment en bestel jouw droomlamp veilig via dmlights.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.