807354389340702
Home > Binnenverlichting > Tafellampen

Artemide Tafellampen

Artemide tafellampen

Artemide is een grote naam binnen de wereld van de designverlichting. Reeds decennialang vormt dit Italiaanse merk een pionier in lichtdesign, met haar elegante ontwerpen en innovatieve technologieën. Het werk van Artemide viel ook al talloze keren in de prijzen.

Tijdloze tafellampen

Een tafellamp kan ingezet worden voor verschillende doeleinden: als sfeerverlichting, als bureaulamp of als eye-cather in de ruimte. Het gamma tafellampen van Artemide speelt in op elk van deze noden. De designs van de verschillende lampen zijn erg uiteenlopend, zodat er voor iedere behoefte een passende lamp te vinden is. Bovendien worden er vaak meerdere functies in één ontwerp gecombineerd.

Vorm en functionaliteit

De tafellampen van Artemide vertonen steeds het perfecte evenwicht tussen vorm en functionaliteit. Kijk maar naar de Nesso, een verfijnd design dat dimbaar is en een aangenaam, difuus licht verspreidt. Ook zijn kleine broertje, Nessino, is erg populair. Een ander, buitengewoon innovatief tafellampje is de Eclisse. Dit ontwerp kan, zoals de naam al doet vermoeden, een eclips nabootsen (dankzij het bewegende kapje voor de lichtbron). Inventief en mooi vormgegeven, voor minder doet Artemide het niet.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2023(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.