807354389340702
Home > Binnenverlichting > Tafellampen

Astro Tafellampen

Astro tafellampen: sfeermaker of bureaulamp?

Astro geeft een architecturale insteek aan al zijn ontwerpen. Deze designstijl geeft de voorkeur aan eenvoudige verlichting, die weliswaar tot in de kleinste details is geoptimaliseerd. De lichtprestaties van de tafellampen moeten van een hoog niveau zijn om het doel van architecturale verlichting te kunnen bereiken: de ruimte waarin ze zich bevindt opfleuren, zonder haar te domineren. Het is een filosofie die naadloos aansluit op Astro's visie, die stelt dat uitmuntend design eenvoud vereist.

Een verbeterde lichtkwaliteit

De tafellampen van Astro hebben met elkaar gemeenschappelijk dat ze een minimalistisch uiterlijk hebben dat met heel wat interieurstijlen te combineren valt. De armaturen trekken de aandacht immers nooit volledig naar zich toe, het zijn eerder hun lichtprestaties die in de kijker staan. Astro besteedt dan ook veel aandacht aan het optimaliseren van die lichtkwaliteit. Die bepaalt immers voor een groot deel de sfeer in de ruimte. Het merendeel van de tafellampen heeft daarom een dimfunctie of een richtbare lichtbron. Astro werkt ook aan de verbetering van zijn led technologie.

Van sfeerverlichting tot bureaulamp

De tafellampen van Astro, in het bijzonder de dimbare modellen, lenen zich perfect tot een functie als sfeerverlichting. Limina en Marasino zijn bijvoorbeeld echte sfeermakers. Maar het gamma van Astro biedt meer dan alleen gezellige tafellampjes. Er zijn ook richtbare modellen die perfect als bureaulamp gebruikt kunnen worden. De Enna Desk en de Atelier zijn daar uitstekende voorbeelden van. Een groot deel van de tafellampen van Astro is verkrijgbaar in wit, zwart of chroom.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2023(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.