807354389340702
Home > Binnenverlichting > Tafellampen

Fontana Arte Tafellampen

Maak kennis met de tafellampen van Fontana Arte

De tafellampen van Fontana Arte hebben een kenmerkende sierlijke stijl. Het schenkt aan de designs van dit luxueuze Italiaanse merk een zekere herkenbaarheid. Al sinds 1932 vervaardigt Fontana Arte lampen van superieure kwaliteit, die getypeerd worden door een hoogwaardige materiaalkeuze. Bij het ontwerp van de tafellampen wordt vaak gekozen voor glas als belangrijkste materiaal, omdat de wortels van Fontana Arte zich in de industriële floatglassector bevinden. Het gedetailleerde vakmanschap op gebied van glas is wat dit merk heeft doen uitgroeien tot een van de belangrijkste spelers op de verlichtingsmarkt.

Elegante tafellampen

Of je nu in een moderne flat woont of in een klassiek herenhuis, de tafellampen van Fontana Arte zijn een meerwaarde in elk interieur. Ze hebben namelijk een tijdloos karakter dat zich niet beperkt tot slechts één stijl. Fontana Arte houdt van een frisse kijk op verlichting en werkt daarom regelmatig samen met een jonge generatie internationale designers. Maar niet alleen het design van de tafellampen wordt tot in de details uitgewerkt. Ook op technisch gebied is dit Italiaanse merk een wereldspeler. De lampen zijn voorzien van toekomstgerichte, energiebesparende led technologie. Daarnaast worden ook de lichtprestaties van de producten geoptimaliseerd en volledig afgestemd op het gebruiksdoel van de verlichting.  

Tientallen lampen om uit te kiezen

Je zal in het aanbod van Fontana Arte vast wel een tafellamp vinden die bij jou past. Er zijn namelijk tientallen modellen om uit te kiezen, elk met unieke eigenschappen. Fontana is een ontwerp dat bijna volledig uit glas vervaardigd wordt. Het is één van de populairste modellen van Fontana Arte, een uniek design waarbij zowel in de lampenkap als in de basis lichtbronnen verwerkt zijn. Equatore is een tafellamp van metaal en glas die perfect als nachttafellampje gebruikt kan worden. Maar ook in andere ruimtes vormt dit luxeuze ontwerp absoluut een meerwaarde. Er zitten ten slotte ook een aantal bureaulampen in het assortiment, waaronder Volée. Deze bureaulamp heeft een handige vormgeving met meerdere scharnierpunten.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van verlichting.
© 2014 - 2023(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.