807354389340702
Home > Binnenverlichting > Tafellampen

Philips Tafellampen


Philips tafellampen

Tafellampen zijn een erg veelzijdige vorm van verlichting. Wanneer je kiest voor een schemerlamp met diffuus licht, dan kan dat de ultieme sfeermaker zijn in huis. Een richtbare armatuur met een sterkere lichtintensiteit doet dan weer uitstekend dienst als bureaulamp. Een tafellampje kan ook een decoratieve functie vervullen. Denk maar aan een schattig nachttafellampje in de kinderkamer. Zo'n speelse lamp verlicht niet alleen de ruimte, ze fleurt de kamer ook echt op.

Bureaulampen en schemerlampen

Philips heeft een tafellamp voor elke gelegenheid. Wie op zoek is naar gezellige verlichting voor op een bijzettafeltje, kan eens kijken naar MyLiving Wellner. Deze met de hand vervaardigde tafellamp lijkt op een witte steen en verspreidt een diffuus, warm wit licht. Voor de fans van oplaadbare verlichting is er Candlelights. Deze armatuur met led vertoont, zoals de naam al zegt, grote gelijkenis met kaarslicht. Op zoek naar bureauverlichting? Dan is MyHomeOffice misschien wel iets voor jou. Er zitten ook enkele leuke - en betaalbare - lampjes voor kinderen in het assortiment van Philips. Heb je deze speelse lamp van Cars bijvoorbeeld al gezien?

Slimme verlichting

Eén van de sterke punten van het gamma van Philips, is het aanbod slimme tafellampen. Elke lamp met de naam Hue behoort tot deze categorie. Het voordeel van slimme verlichting is dat het aantal lichtopties sterk verhoogt. Je kan namelijk zelf kiezen welke lichtkleur je prefereert op elk moment van de dag. Warm wit, koel wit, groen of blauw, het kan allemaal. Bovendien kan je je lampen bedienen vanop je smartphone, zelfs wanneer je niet thuis bent. Ideaal voor diefstalpreventie wanneer je op vakantie bent. Maar ook gewoon bijzonder handig wanneer je de lichten bent vergeten te doven voor je naar je werk vertrok. Philips Hue Iris, die veel wegheeft van een oog, is bijvoorbeeld een erg leuke slimme tafellamp.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.