807354389340702

Astro Opbouw wandlampen

Astro opbouw wandlampen: ontdek ons aanbod

Het aanbod opbouw wandlampen van Astro is enorm, dmlights biedt meer dan 200 verschillende modellen aan. De armaturen van Astro worden gekenmerkt door een architecturale vormgeving waarbij eenvoud centraal staat. De belangrijkste functie van de wandverlichting is het verbeteren van de atmosfeer in de ruimte. De omgeving mooier maken zonder de aandacht naar zich toe te trekken. Om dat te bereiken zet Astro sterk in op het design van haar producten, zonder de functionele kant te verwaarlozen.

Tijdloos karakter

Het tijdloze karakter van de muurlampen van Astro maakt het mogelijk om ze in verschillende interieurstijlen en ruimtes op te hangen. Niet alleen in een woning doen deze lampen het goed, ze passen ook perfect in een commerciële ruimte of in een kantoor. Astro heeft bovendien een groot aanbod badkamerverlichting, van spiegellampen tot spiegels met verlichting. Een deel van het assortiment is bestand tegen waterstralen en kan je dus in de buurt van je bad of douche hangen.

Neutraal kleurenpalet

Astro werkt vooral met neutrale kleuren, zoals wit of zwart, of metaal. Op die manier zijn de armaturen zo onopvallend mogelijk in de ruimte. Het uiterlijk van de verschillende lampen is wel divers. Er zijn namelijk heel wat verschillende modellen te verkrijgen. Zo zijn er strakke ontwerpen zoals Chios of Oslo, twee collecties die dankzij hun sobere geometrische vormgeving een mooi geheel vormen met de muur waarop ze worden gemonteerd. Maar er zijn ook designs die iets meer opvallen. Dafni en Roma zijn er daar twee van.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden