807354389340702

Modular Lighting Opbouw wandlampen

Ontdek de opbouw wandlampen van Modular Lighting

De opbouw wandlampen van Modular Lighting hebben een aantrekkelijke vormgeving en een kwaliteitsvolle afwerking. Ze zijn een uitstekende optie voor al wie op zoek is naar architecturale wandverlichting die jarenlang meegaat. Bij dmlights heb je de keuze uit tientallen opbouw muurlampen. Stuk voor stuk zijn het prachtige design lampen die, ondanks de overkoepelende architecturale stijl, elk een unieke identiteit hebben. Het is dus zeker de moeite om eens een kijkje te nemen bij ons Modular Lighting assortiment, wat je ook zoekt.

Unieke designs van hoge kwaliteit

De Modular Lighting lampen in deze categorie hebben met elkaar gemeen dat het allemaal opbouw wandlampen voor binnenshuis zijn. Dat houdt in dat je de lampen, zoals de benaming doet vermoeden, volledig óp je muur monteert. Een voordeel van opbouwlampen is dat ze meer in het oog springen dan de inbouwvarianten. Ze vervullen dus naast een verlichtingsfunctie ook een esthetische functie. De meeste modellen van Modular Lighting worden het best gebruikt als sfeerverlichting. Ze stralen een gezellig, warm wit licht uit.

Mooi in elke ruimte in huis

Dankzij hun vrij subtiele uiterlijk, passen de opbouw wandlampen van Modular Lighting in zo goed als elke ruimte in huis. Deze Nomad Minimal maakt tv-kijken in de woonkamer bijvoorbeeld erg gezellig, maar is ook een succesnummer in de slaapkamer. De mogelijkheid om deze lamp aan te kleden met een lampenkap vergroot de mogelijkheden alleen maar. Je kan ook kiezen voor Duell, een sfeervolle witte of zwarte wandlamp die naar boven en naar beneden schijnt. De dubbele lichtstraal zorgt voor een mooi effect. Niet helemaal overtuigd van deze twee wandlampen? Geen zorgen, dmlights heeft nog tal van andere leuke ontwerpen om uit te kiezen.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden