807354389340702

SLV Opbouw wandlampen

Ontdek de opbouw wandlampen van SLV

SLV heeft een interessant assortiment aan opbouw wandlampen. Het merk produceert wandlampen voor verschillende woonstijlen en ruimtes. Bovendien is er voor ieder budget wel een geschikte muurlamp te vinden. Of je nu op zoek bent naar wandverlichting voor de inkomhal, de woonkamer of de slaapkamer, neem gerust eens een kijkje in het gamma van SLV.

Verschillende vormen van wandverlichting

SLV heeft opbouw wandlampen voor ieders smaak. Het design van de lampen loopt sterk uiteen en gaat van eerder klassieke modellen tot moderne wandverlichting. Ook de functionaliteit van de verschillende lampen varieert. Er zijn zwarte slangvormige exemplaren met een flexibele, richtbare arm. Ideaal om binnen een boek onder te lezen. Ook zijn er minimalistische witte modellen die een sfeerscheppende functie hebben. De meeste muurlampen van SLV maken gebruik van energiezuinige led technologie.

Een aantal populaire modellen

Dankzij het uiteenlopende gamma van SLV is er voor ieder wat wils te vinden. Zo is er deze elegante zwarte Phelia wandlamp, die erg geschikt is als sfeerverlichting of als leeslamp in de slaapkamer. Dit is zeker een optie om te overwegen als je geen traditioneel nachtlampje wilt. Ook de Pipoflex is zeer handig als leeslamp, maar past dan weer in een andere interieurstijl dan Phelia. Plastra Cube is een minimalistische, witte wandlamp die gegarandeerd sfeer brengt in huis. Een laatste populaire muurlamp is Kalu, die richtbaar is en ook gebruikt kan worden als plafondlamp. Verkrijgbaar in wit, zwart en geborsteld aluminium.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden