807354389340702

Wever & Ducre Opbouw wandlampen

De opbouw wandlampen van Wever & Ducré

Wever & Ducré is al sinds de jaren 80 producent van kwaliteitsvolle opbouw wandlampen. De kernwaarden van het verlichtingsmerk zijn durf, enthousiasme en creativiteit. Het resultaat van die drie waarden is een collectie tijdloze wandlampen met een origineel, veelzijdig design. Ook op vlak van functionaliteit zijn deze opbouwlampen niet de minste. De achterliggende technologie van de lampen van Wever & Ducré is namelijk toekomstgericht en gebruiksvriendelijk.

Wandlampen van hoge kwaliteit

Wever & Ducré zet zowel in op uiterlijk als op lichtprestaties. Op die manier onderscheidt het verlichtingsmerk zich van andere producenten. Het doel van de opbouw wandlampen is om een betere levenskwaliteit te garanderen bij de gebruiker. Wever & Ducré wilt bovendien ontwerpen creëren die passen in verschillende woonstijlen en kunnen worden ingezet voor uiteenlopende toepassingen. De wandlampen moeten zowel mooi staan in een kleine zolderkamer als in een ruime inkomhal.

Aantrekkelijke vormgeving

De opbouw wandverlichting van Wever & Ducré heeft een aantrekkelijk uiterlijk. Het zijn in het algemeen relatief rustige designs die opvallen door een bijzonder materiaal- of kleurgebruik. Zo bijvoorbeeld de Rock, die een sobere vormgeving heeft maar wel een opvallende, verouderde uitstraling. Er zijn ook wandlampen met een architecturale designstijl, zoals de Box. De meeste modellen zijn compatibel met led, dus over de energiezuinigheid van de opbouw wandlampen van Wever & Ducré hoef je je alvast geen zorgen te maken. Ontdek ons aanbod en bestel jouw favoriete lamp veilig via dmlights.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden