807354389340702
Home > Binnenverlichting > Wandlampen

Artemide Wandlampen

Artemide wandlampen

Ben je op zoek naar elegante designverlichting? Naar verlichting die niet te veel kostbare ruimte in beslag neemt, maar wel een echte meerwaarde vormt voor jouw interieur? Het assortiment wandlampen van Artemide gaat van minimalistische, functionele designs tot iets grotere ontwerpen die een opvallend statement maken in de ruimte.

Voor elke muur een gepaste wandlamp

Wie denkt aan wandlampen, denkt vaak aan functionele verlichting zonder al te veel franjes. Artemide bewijst dat wandverlichting ook een visuele meerwaarde kan bieden aan je woning. Liefhebbers van armaturen met een bijzondere vormgeving bekijken dus best eens het assortiment van Artemide. Het merk heeft namelijk al heel wat interessante ontwerpen op de markt gebracht.

Van minimalistische lampen tot bombastische designs

De wandlampen van Artemide lopen sterk uiteen: het gamma omvat subtiele ontwerpen zoals de Demetra Spotlight, die de ruimte sfeervol verlichten maar de aandacht niet te veel naar zich toetrekken. Maar er zijn ook enkele opvallende lampen te vinden, zoals de Tolomeo Braccio. Dit design heeft een uitzonderlijk lange arm, die de gebruiker toelaat om de lichtval tot in de puntjes af te stellen.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.