807354389340702
Home > Binnenverlichting > Wandlampen

Fontana Arte Wandlampen

Fontana Arte wandlampen: prachtig design

Wie op zoek is naar een elegante wandlamp van hoge kwaliteit, kan zeker eens een kijkje nemen bij de verlichting van Fontana Arte. Dit Italiaanse designmerk staat namelijk bekend om haar herkenbare, sierlijke ontwerpen. Het bedrijf produceert zowel lampen als meubels, en dat al sinds 1932. De materialen die voor de creatie van de muurlampen worden gebruikt, zijn hoogwaardig en duurzaam. Vaak wordt er gekozen voor een design met glas, omdat Fontana Arte uitblinkt in glasproductie. De oorsprong van het merk bevindt zich immers in de industriële floatglassector. Het vakmanschap op gebied van glas is zeker iets waarmee dit bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie.

Wandlampen van hoge kwaliteit

Over het design van de wandlampen van Fontana Arte wordt grondig nagedacht. Ieder ontwerp moet namelijk veelzijdig zijn en passen in elke omgeving. Het resultaat is steeds een tijdloze muurlamp die zich zowel thuisvoelt in een modern appartement als in een klassieke villa. Fontana Arte probeert haar visie op designverlichting alsmaar te verbeteren, en werkt daarvoor samen met een generatie nieuwe, internationale designers. Behalve de buitenkant wordt ook het technische aspect van de wandlampen geoptimaliseerd. Fontana Arte implementeert energiezuinige led technologie in haar ontwerpen, met het oog op de toekomst. De lichtprestaties van de producten worden afgestemd op hun gebruiksdoel, zodat je steeds het perfecte licht kan creëren in huis.

Een lamp die perfect bij jou past

Het aanbod van Fontana Arte is groot genoeg om een lamp te vinden die perfect bij jou past. Elk design heeft een unieke vormgeving en productspecifieke lichteigenschappen. Fontana Arte Io is bijvoorbeeld een enorm veelzijdige lamp, waarbij je zelf de richting en de grootte van de lichtinval kan bepalen. Als gevolg daarvan kan deze leuke wandlamp - verkrijgbaar in wit, blauw, rood en donkergrijs - voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Een ander leuk ontwerp is Flex, een minimalistisch, geometrisch design. Je kan hem aanschaffen via dmlights in neutraal wit of zwart, maar ook in speels blauw of roze.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.