807354389340702
Home > Binnenverlichting > Wandlampen

Modular Lighting Wandlampen

Modular Lighting wandlampen

Op zoek naar wandverlichting en een liefhebber van de architecturale woonstijl? Dan zijn de wandlampen van Modular Lighting misschien wel wat je zoekt. De ontwerpen van dit toekomstgerichte verlichtingsmerk zorgen ervoor dat de omgeving waarin ze zich bevinden beter voor de dag komt. Zelf trekken de armaturen de aandacht niet te veel naar zich toe, maar volledig onzichtbaar hoeven ze zeker niet te zijn. In het gamma van Modular Lighting zal je dus niet alleen muurlampen vinden die, als het ware, versmelten met de muur. Er zijn ook lampen met een bijzonder design die wat meer opvallen.

Sterk staaltje technologische innovatie

Modular Lighting is een bedrijf dat investeert in de toekomst. Het merk besteedt niet alleen aandacht aan de optimalisatie van de verlichting van vandaag, maar helpt ook mee aan de ontwikkeling van de verlichting van morgen. De wandlampen in het assortiment zijn dan ook voorzien van de nieuwste technologische snufjes en hebben een hoge lichtkwaliteit. Ook het uiterlijk van de verlichting wordt geperfectioneerd. De wandverlichting moet zowel functioneel als aantrekkelijk zijn. Elk detail klopt, van het productieproces tot en met de installatie.

Wandlampen van hoge kwaliteit

Het aanbod wandverlichting van Modular Lighting is heel divers. Het merk produceert bijvoorbeeld onopvallende ontwerpen zoals deze Sulfer. Wanneer je deze witte of zwarte wandlamp combineert met een muur in dezelfde kleur, leg je de focus volledig op het licht dat de lamp uitstraalt. Een gelijkaardig maar iets opvallender design is de Trapz, die neutraal zwart of wit combineert met een prachtige gouden of champagne kleur aan de binnenkant. Een heel andere muurlamp is deze Nomad Minimal, met een vormgeving die volledig back to the basics gaat. Een aluminium arm met zichtbaar dradenwerk en een lichtbron, dat is alles. En toch is ook deze sfeervolle lamp tot in de kleinste details afgewerkt, met een dimfunctie en een armatuur die gemakkelijk richtbaar is.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.