807354389340702
Home > Binnenverlichting > Wandlampen

SLV Wandlampen

SLV wandlampen: sfeervol en praktisch

SLV opbouw wandlampen

In het aanbod van SLV vinden we opbouw wandlampen in allerlei stijlen, vormen en formaten. Met een wandlamp met één of meerdere richtbare spots kan je bijvoorbeeld een uniek schilderij of kunstwerk tegen je muur ‘in de spotlights’ zetten. Verder heb je ook enorm veel keuze in wandlampen waarbij het licht naar onder of naar boven schijnt, of in beide richtingen. Opbouw wandlampen van deze laatste soort (up- en/of downlighters) worden doorgaans opgehangen op ooghoogte, waardoor het licht van de lamp je niet zal verblinden.

SLV inbouw wandlampen

Inbouw wandlampen worden meestal geplaatst langs de treden van trappen en onderaan de muur in doorgangen. Ze geven een stijlvolle toets aan je interieur en zorgen voor aangenaam en praktisch licht op plaatsen waar je het nodig hebt. Ook de inbouw wandlampen van SLV zijn zo vormgegeven dat je niet wordt verblind door het licht.

Geniet van 5 jaar garantie

Het Duitse verlichtingsbedrijf SLV draagt kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel. Alle producten hebben een hoge afwerkingsgraad, en daarom krijg jij maar liefst 5 jaar garantie op alle lampen van SLV.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2021(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.