807354389340702
Home > Binnenverlichting > Wandlampen

Wever & Ducre Wandlampen

Ontdek de wandlampen van Wever & Ducré

Wever & Ducré is een verlichtingsmerk met onder meer wandlampen dat werd opgericht in de jaren 80. Inspiratie voor de bedrijfsnaam haalden de oprichters uit de tweetaligheid van het land waarin ze gevestigd waren, België. Ze kozen een naam die past in zowel het Frans als het Nederlands. Het merk heeft een route uitgestippeld voor de productie van haar wandverlichting waarbij 5 waarden centraal staan: werklust, vertrouwen, enthousiasme, durf en creativiteit.

Kwaliteitsvolle wandlampen met een mooi design

Wever & Ducré wilt wandlampen produceren die enerzijds een mooi design hebben, en anderzijds van hoge kwaliteit zijn. Het bedrijf wil met haar lampen een betere levenskwaliteit garanderen, en dat in allerlei woonstijlen. De muurlampen passen zowel in een gezellig appartement als in een moderne villa. Er zijn ontwerpen die passen in een landelijke stijl, maar ook modellen die perfect functioneren in een Scandinavische omgeving. Wat alle verlichting gemeenschappelijk heeft, is een hoge afwerkingsgraad. Het resultaat is steeds een gebruiksvriendelijke, esthetische armatuur die streeft naar technische perfectie.

Enkele aanraders

De wandlampen die Wever & Ducré produceert hebben een gevarieerd ontwerp. Er zitten heel eenvoudige, strakke modellen in het gamma, zoals Box of Ray. Vaak hebben deze een witte of zwarte kleur. Maar er zijn ook enkele opvallendere muurlampen. Deze Hexo is behalve in een neutrale zwarte kleur namelijk ook verkrijgbaar in opvallend goud, koper en brons. Ook Rock heeft een bijzonder design. Hij lijkt namelijk op een oude, verroeste metalen wandlamp. Een aanrader als je wilt gaan voor een industriële look.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
© 2014 - 2019(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden