807354389340702
Home > Binnenverlichting > Wandlampen

Wandlampen - Zwart

Zwarte wandlampen

Lampje, lampje, aan de wand... Het begin van een mooi sprookje. Wil je jouw woning even feeëriek inrichten? Denk dan eens aan zwarte wandverlichting. Zwarte wandlampen zijn ideaal om je interieur sfeervol en gezellig te maken. Wandverlichting kan ook nuttig zijn in andere toepassingen, bijvoorbeeld als leeslamp of als algemene verlichting. Zoek je een wandlamp voor buiten? Hiervoor hebben we een aparte categorie. Kijk zeker eens op onze pagina wandverlichting voor buiten.

Wandlampen voor binnen

Bij het kiezen van verlichting wordt er meestal gedacht aan plafondlampen en eventueel enkele tafel- of staanlampen. Het effect van een prachtige wandlamp wordt helaas te vaak onderschat. Wandverlichting binnen schept immers meteen een gezellige sfeer, zeker wanneer je je wandlamp ook nog eens kan dimmen. Een zwarte wandlamp past in vrijwel ieder interieur. In combinatie met een rijke metaaltint zoals koper of messing zal je zwarte wandverlichting een luxueuzere indruk nalaten. Tot slot heb je bij het kiezen van een zwarte wandlamp nog twee belangrijke keuzes te maken. Kies je voor een inbouw of opbouw wandlamp? Beiden hebben hun charmes, maar zijn tot sterk verschillend. Denk zeker ook na over de lichtspreiding. Zowel diffuus licht als een up- en/of downlighter zal een heel ander effect met zich meebrengen.

Wandverlichting kiezen

De juiste wandverlichting kiezen die bij jou past is geen makkelijke opdracht. Daarom reiken we je graag enkele topproducten aan met prachtig design. Beginnen doen we met de Absinthe Vitrum. Deze prachtige wandlamp laat de retro lichtbron prachtig tot zijn recht komen. Ideaal voor in een landelijk interieur. Wat een contrast met de Wever & Ducré Venn. Zijn futuristisch design zal alle ogen naar zich toetrekken. Of wat dacht je van de Deltalight Orbit? Een minimalistisch, eenvoudig design, waarbij het licht al het werk doet. Heb je jouw favoriete zwarte wandlamp al gevonden?

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden in de wereld van de buitenverlichting.
Bekijk meer
© 2014 - 2020(Elektriciteit Paul de Meutter CV)

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot dmlights of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van dmlights database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van dmlights. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.

Wij gebruiken first en third party cookies voor analyse en personalisatie van inhoud en reclame. Bij gebruik van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.Aanvaarden